De lekkerste pizza in Enschede vind je natuurlijk bij Restaurant Sorrentino. Wij zijn een sfeervol restaurant met authentieke Zuid-Italiaanse gerechten. Gepassioneerd koken wij de lekkerste gerechten die je maar kunt vinden in Enschede. Van pizza tot pasta en van vlees tot vis. Een avondje tafelen bij Sorrentino kan heel goed tot in de late uurtjes doorgaan.

Pizza bestellen in Enschede?

Zit je in Enschede met ontzettende trek in een heerlijke pizza? Wij bezorgen onze gerechten ook bij je thuis. Je kunt zowel rechtstreeks telefonisch bestellen als bestellen via onze partners. Wil je zo meteen nog een pizza aan huis bezorgd krijgen? Op de pagina bestellen en afhalen lees je over alle bestel mogelijkheden bij ons.

AUTHENTIEKE PIZZA

Onze pizza wordt op authentieke wijze bereid. Vroeg op iedere dag maken wij vers deeg, zodat in de avond de lekkerste verse pizza van Enschede gemaakt kan worden. Volledig met de hand en op steen gebakken, zoals dat ook in Italië gedaan wordt. Wij wijken niet af van onze roots en zetten kwaliteit en authenticiteit op nummer één.

Bekijk snel ons menu voor al onze heerlijke pizza’s.

Waar ligt ons restaurant in Enschede

Wij zijn al ruim 10 jaar gevestigd aan de Stadsgravenstraat 34-36a. Dat is geleden in hartje Enschede, net om de hoek bij de oude markt en de grote kerk. De Stadgravenstraat is een sfeervol straatje met veel verschillende restaurants. Op drie minuten loopafstand vind je de meest nabij gelegen (betaalde) parkeermogelijkheden.

Avondje uit in Enschede

Een avondje uit is altijd erg gezellig in Enschede. Zeker als deze avond bij Sorrentino begint. Je bent altijd van harte welkom bij ons. Voor de snelle hap of lekker lang tafelen. Wij zien je graag in ons restaurant of we bezorgen onze heerlijke gerechten snel bij je thuis!