Logo
La cena ...
De gerechten worden met passie en zorg voor u klaargemaakt. Als men in Zuid-Italië uitgebreid gaat eten begint dat met een grote schaal met verscheidene antipasti, die kan bestaan uit diverse vleeswaren, kazen, vis en bruschetta. Met uiteraard een glaasje wijn erbij. Vervolgens wordt 'il primo' geserveerd, een klein bord pasta met een saus die de kok bereid heeft. Logischerwijs wordt dit opgevolgd door 'il secondo'. Dit bestaat uit een stukje vlees of vis met groente of salade en een aardappelgerecht. Met als laatst een 'dolce', een zoetigheidje. Echter de avonden in Italië eindigen niet, er is altijd plaats voor een allerlaatste ronde, nog een limoncello, en dan espresso..

Ons menu is dan ook op deze wijze opgebouwd. Natuurlijk heeft u ook alle vrijheid te kiezen uit deze gangen.

Bekijk hier onze menukaart.
Sorrentino | Stadsgravenstraat 34-36a | Enschede | info@sorrentino.nl | 053 750 5166